Behice kullanıcısının son içeriği

  1. B

    Buğulu Cam

    Cevap: Buğulu Cam Demiri demirle dövdüler; biri sıcak biri soğuktu, insanı insanla kırdılar; biri aç biri toktu.
  2. B

    En son ne yedin?

    Cevap: En son ne yedin? Köy peyniri :)
  3. B

    NF Karalama Defteri

    Cevap: NF Karalama Defteri 'İyiyim' deriz ya hep, alışkanlık bizimkisi... Peki karşındaki kişi de gerçekten, Nasıl olduğunu merak mı ediyor sanki.
  4. B

    Düşün ki O Bunu Okuyacak?

    Cevap: Düşün ki O Bunu Okuyacak? Erkek adam, ağlamayan değil; Sevdiğini ağlatmayandır.
  5. B

    En son neye para verdiniz ?

    Cevap: En son neye para verdiniz ? yumurta :)
  6. B

    İçinizden Geçenler

    Cevap: İçinizden Geçenler Eskiden ne Facebook bilirdik ne Twitter. Ne Kim Kardashian’ı tanırdık ne de Johnny Depp’i. Bi Angelina Jolie vardı bir de Brad Pitt. Pepee ve Caillou ile büyümedik biz. Pokemonlarla büyüdük. Havalı çocuk, Facebook’ta 1000 tane arkadaşı olan, durumlarını 2000...
  7. B

    En son ne içtin?

    Cevap: En son ne içtin? Çayımı yudumluyorum işte :)
  8. B

    Gelsin Gelsin Kim Gelsin ?

    Cevap: Gelsin Gelsin Kim Gelsin ? aLoNe bey, gelsin :)
  9. B

    Buğulu Cam

    Cevap: Buğulu Cam "Herkes aynı fikirdeyse, hiç kimse yeterince düşünmüyor demektir."
  10. B

    İçinizden Geçenler

    Cevap: İçinizden Geçenler Her insan yağmur tanesi gibidir. Kimi çamura, kimi gül yaprağına düşer.
  11. B

    Düşün ki O Bunu Okuyacak?

    Cevap: Düşün ki O Bunu Okuyacak? Hayattaki en güzel şey; Tüm kusurlarınızı bilmesine rağmen sizin hala muhteşem olduğunuzu düşünen birisinin olmasıdır.
  12. B

    Merhabalar / Hoşçakallar

    Cevap: Merhabalar / Hoşçakallar Selam olsun NF Ailesi .. :)
  13. B

    Merhabalar / Hoşçakallar

    Cevap: Merhabalar / Hoşçakallar Selam olsun NF Ailesi. .. :)
  14. B

    elindeki terligi hangi üyeye firlatirdin simdi:?

    Cevap: elindeki terligi hangi üyeye firlatirdin simdi:? Cohen olsun :)
  15. B

    Merhabalar / Hoşçakallar

    Cevap: Merhabalar / Hoşçakallar Hayırlı Geceler.
Üst Alt