Mahfer_Rastan kullanıcısının son içeriği

  1. M

    Hadi com.lu konuşalım :D

    Cevap: Hadi com.lu konuşalım :D size Yalan BorcumYok.Com :D
  2. M

    Hadi com.lu konuşalım :D

    Cevap: Hadi com.lu konuşalım :D EvlendikBiz.Com :)
  3. M

    SSI Rehberi

    Cevap: SSI Rehberi Bilgi İçin Tşkler xsD Kardeşim Emeğine Yüreğine Sağlık
  4. M

    Ne Zaman Evleneceksiniz??

    Cevap: Ne Zaman Evleneceksiniz?? Teşekkür Ederiz :)
  5. M

    İtiraf Ediyorum :

    Cevap: İtiraf Ediyorum : İtiraf Ediyorum ( Cok Aşıqım ) :)
  6. M

    Ne Zaman Evleneceksiniz??

    Cevap: Ne Zaman Evleneceksiniz?? Az Kaldı Yakında Cok Yakında Hemide :)
  7. M

    NF Karalama Defteri

    Cevap: NF Karalama Defteri Haklısın Ünal Kardeş
  8. M

    Proxy Listesi Son Güncelleme 20.05.2013

    Cevap: Proxy Listesi Son Güncelleme 20.05.2013 tşkler bilgilendirme için.
  9. M

    Nesini Beğendin? Nick -Avatar -İmza

    Cevap: Nesini Beğendin? Nick -Avatar -İmza Imza..
  10. M

    Huzurumsun

    Cevap: Huzurumsun Belki de anlayamadın… Ruhumun sevgine, Bedenimin sıcaklığına, Nefes gibi muhtaç olduğunu… Kırdın çiçek açan dallarımı Döktün daha körpeyken yapraklarımı Gelmeden gittin… Başlamadan bittin sen…
  11. M

    Huzurumsun

    Cevap: Huzurumsun AL BU DA BENDEN KAPAK OLSUN SANA::)) Sensizlik buz gibi suyla yıkıyor içimi… Dünya ne kadar genişse içim o kadar dar… Artık ne yaşamak için bir umudum… Ne de ölmek için bir nedenim var… Sevmiştim seni kara sevdam… Hem de görmeden, sevmiştim ölesiye…...
  12. M

    Huzurumsun

    Cevap: Huzurumsun SÖYLE GÜLÜM... Sen böyle nedensiz gidersen benden… Tutar ben de kendimden giderim… “susmak” dendiğinde hep içim kanıyor ama… İstersen susarak sana “seni seviyorum” derim… Dayanılmaz suskunluğun öyle sağır etti ki beni… Hadi sustur artık bu suskunluğu… sustur ne...
  13. M

    Huzurumsun

    Cevap: Huzurumsun Sen bana gitmeleri ezberletin de… Ben sana kalmayı hiç öğretemedim… Sen benim için güzeller güzeliydin… Onun için ben sana meleğim dedim… Sen gidince bir daha biz diyemedim… Yokluğunla kala kalan hep ben oldum… Şimdi yüreğimde hüzün kokusu var… Sensizliğe ağıtlar...
  14. M

    Huzurumsun

    Cevap: Huzurumsun KEŞKE SEN DE BENİM GİBİ SEVMEYİ BİLSEYDİN:(( Elveda mıydı o hüzünlü gülümsemen?... Yoksa son gelişinin adı mıydı gitmek?... Ben senin için aşka bile katlanmıştım… Reva mıydı beni acılara terk etmek?... Keşke sen de benim gibi sevmeyi bilseydin… Gitmeyi bildiğin gibi...
  15. M

    Huzurumsun

    Cevap: Huzurumsun Ahmet-K & Ekin Yelboğa - 14 Şubatta Sen Gibi Hoşçakallar Ülkesi 2013 - YouTube
Üst Alt