SessizLiq kullanıcısının son içeriği

  1. S

    Hops

    Hops
  2. S

    Eğer üstteki 2 üyeden biriyle buluşmak zorunda olsan hangisiyle buluşurdun ?

    Cevap: Eğer üstteki 2 üyeden biriyle buluşmak zorunda olsan hangisiyle buluşurdun ? ikiside oLabiLir. Jade KEZMAN
  3. S

    Üsteki üyeyle 24 saat asansörde mahsur kalsan ?

    Cevap: Üsteki üyeyle 24 saat asansörde mahsur kalsan ? Coraplarımızı değişir Koklardık aLoNe :A
  4. S

    Nesini Beğendin? Nick -Avatar -İmza

    Cevap: Nesini Beğendin? Nick -Avatar -İmza Hepsi
  5. S

    Üstteki Üyenin Nesine Nazar Değmesin ?

    Cevap: Üstteki Üyenin Nesine Nazar Değmesin ? kendısıne
  6. S

    En Son Hangi Takımın Adı Yazılacak?

    Cevap: En Son Hangi Takımın Adı Yazılacak? Fenerbahce
  7. S

    Üstteki üye ile aran nasil ?

    Cevap: Üstteki üye ile aran nasil ? tanımıyorum
  8. S

    Yok artık

    Gezi direnişinin ardından Başbakan Erdoğan’ın, ekonomi konusunda baş danışmanlığına atanan Yiğit Bulut’un ismi şimdi de Özelleştirme İdaresi Başkanlığı (ÖİB) için konuşulmaya başlandı. Hükümet üyeleri atama konusunda bir kararname hazırlanmadığını belirtiyor. Ekonomi kulislerinde ise...
  9. S

    Dövizle borçlanan inşaat şirketi çok az

    Finans Cafe Programına Melda Yücel Kocaalp`in sorularını yanıtlayan Ağaoğlu, "Ucuz döviz Türkiyenin başına her zaman bela olmuştur. Özellikle cari açığın yüksek olduğu dönemde ucuz dolar Türk ekonomisinin her zaman önünde olan bir riskti" dedi. Paniğe neden olacak bir gelişme görmüyorum"...
  10. S

    KOÇ'dan sonra şoke eden yeni hedef

    Maliye Bakanlığı Vergi Denetim Kurulu Başkanlığı’nın, Gezi eylemleri sonrasında başlattığı vergi operasyonunun kapsamı genişliyor. Maliye müfettişleri, Koç Grubu’nun ardından, Gezi eylemlerine destek veren, Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar hakkında soruşturma açan TMMOB’a bağlı...
  11. S

    Şarta bak şarta

    TBMM Anayasa Uzlaşma Komisyonu’nda, anayasanın “değiştirilmesi dahi teklif edilemeyen” ilk 4 maddesinin geneli üzerinde yapılan müzakerelerde AKP, diğer partilere “başlangıç maddeleri, vatandaşlık gibi kritik konularda uzlaşalım, biz de başkanlık sistemi önerisini çekelim” önerisi getirdi. CHP...
  12. S

    Kadına karşı şiddetle uğraşacağınıza

    Diyanet İşleri Başkanı Mehmet Görmez, Ailenin Korunması ve Kadına Yönelik Şiddetin Önlenmesi imza protokolünde konuşurken duygu dolu anlar yaşadı. Dünyada insanlığa karşı bir suç işlendiğini belirten Görmez, bütün insanlığın nasıl vicdan kaybettiğine şahit oluyoruz" dedi. MÜSLÜMANLIĞIMIZ...
  13. S

    Büyük kaos

    Meclis’ten geçen ve Büyükşehir Yasası olarak bilinen 6360 sayılı yasanın iptali için Anayasa Mahkemesi’ne giden CHP, yerel seçimler öncesi söz konusu kararın çıkmaması durumunda kaos yaşanabileceğine dikkat çekiyor. 13 ilin Büyükşehir olmasını ve 26 ilçenin kurulmasını öngören Büyükşehir...
  14. S

    Karşı cinste ilk baktığınız yer neresidir?

    Cevap: Karşı cinste ilk baktığınız yer neresidir? Sadece GözLerine
  15. S

    Üsteki üyeyle 24 saat asansörde mahsur kalsan ?

    Cevap: Üsteki üyeyle 24 saat asansörde mahsur kalsan ? Sanırım o Bana şiir okurdu
Üst Alt