instagram takipçi satın al takipçi satın al ucuz takipçi satın al smm panel ucuz takipçi satın al instagram takipçi satın al takipçi satın al ucuz takipçi satın al instagram beğeni satın al instagram takipçi satın al ucuz takipçi satın al instagram türk takipçi satın al tiktok takipçi satın al iqos juul hasta yatağı hasta yatağı kiralama gündem bahis forumu bahis forum forum bahis betting forum seo agency epin valorant vp satın al pubg mobile uc pasha fencer elmas ucuz epin instagram takipçi satın al takipçi satın al düşmeyen takipçi satın al ucuz takipçi satın al instagram beğeni satın al beğeni satın al tiktok takipçi satın al youtube izlenme satın al izlenme satın al tiktok beğeni satın al is binance safe bitcoin nasıl alınır bitcoin nasıl alınır online bahis siteleri canlı bahis siteleri bahis forum marsbahis gate io güvenilir mi deneme bonusu deneme bonusu veren siteler deneme bonusu deneme bonusu instagram takipçi satın al takipçi satın al ucuz takipçi satın al instagram beğeni satın al beğeni satın al tiktok takipçi satın al youtube izlenme satın al instagram izlenme satın al video indir facebook video indir tiktok video indir dailymotion video indir tumblr video indir instagram video indir youtube video indir youtube mp3 dönüştürücü youtube video indir metin2 hile metin2 pvp serverler hd film izle film izle izle hd izle komedi filmi izle aksiyon filmleri izle animasyon filmleri izle

Arama sonuçlarınız

  1. R

    Merhabalar / Hoşçakallar

    Cevap: Merhabalar / Hoşçakallar Seviliyorsun melek ,) Fazla özletme kendini buranın sana çooooooooookkkkkkkk ihtiyacı var ,)
  2. R

    İçinizden Geçenler

    Cevap: İçinizden Geçenler ''Benim yaralarım tuzum tuzum'' der ..
  3. R

    Düşün ki O Bunu Okuyacak?

    Cevap: Düşün ki O Bunu Okuyacak? İçiniz de ''UHTE'' kalmasın ,)
  4. R

    Üstteki Üyeyi Öpermisin ? Dövermisin ?

    Cevap: Üstteki Üyeyi Öpermisin ? Dövermisin ? Ne öperim ne de döverim.. Sonra adımız çıkıyor..
  5. R

    Türkiye İçin 1923'e Kadar Sayalım ;)

    Cevap: Türkiye İçin 1923'e Kadar Sayalım ;) [sıze="2"]257..[/sıze]
  6. R

    Hadi com.lu konuşalım :D

    Cevap: Hadi com.lu konuşalım :D sahteinsanlarnoktacom
  7. R

    Üstteki Evde Kalsa Alır Mısın?

    Cevap: Üstteki Evde Kalsa Alır Mısın? İstemem kalsin.
  8. R

    Forumdaki Favori Arkadaşınız Kim?

    Cevap: Forumdaki Favori Arkadaşınız Kim? Enteresan bir sey :) Freak
  9. R

    Nesini Beğendin? Nick -Avatar -İmza

    Cevap: Nesini Beğendin? Nick -Avatar -İmza Avatar..
  10. R

    Hangi üye tercihin senin?

    Cevap: Hangi üye tercihin senin? Tırt :) Jade - AyIsIgI
  11. R

    Üstteki Üyeye Partner Seç?

    Cevap: Üstteki Üyeye Partner Seç? Sana burada partner secemiyorum canım AyIsIgI
  12. R

    Düşün ki O Bunu Okuyacak?

    Cevap: Düşün ki O Bunu Okuyacak? Arkamdan konuşan önümden yesin :V
  13. R

    Tuncel KURTİZ - Hayat

    HAYAT * Portakalı soymadan içinin iyi olup olmadığını anlayamazsın. * Savaşmak; aslında hasmınla savaşmak değil, sevdiklerinle savaşmaktır. Savaşırken göremezsin bazı savaşları. Kazanamazsın! Artık durmalı ve geri çekilmelisin! * Çırpınma boşuna yeğen! O hançer bir kere saplanınca, çıkarmaya...
  14. R

    Tuncel KURTİZ - İHANET

    İHANET * Bin kere dönsen o güne, bin kere ihanet edecekler sana. Herkes doğasının gereğini yapar. Bin kere ihanet etseler sana çaresi yok bin kere gidersin yanlarına. * Bir kere ihanete uğradın mı, anılar sana bataklık olur yeğen. Hatırladıkça çekerler seni içeri. Hatırladıkça affetmek...
  15. R

    Tuncel KURTİZ - Geçmiş

    GEÇMİŞ * Çünkü bir hata, gözden kaçan bir söz; her şeyi kaybetmektir. * Geçmişe takılıp kalmak ne demek çok iyi bilirim. Artık orda olmayanı aramak ne demek cidden çok iyi bilirim. * Senin yerinden oynatamayacağın taşlar var yeğen ama benim yok! * Verdiğimiz kanlı dersi alan gelip bize...
  16. R

    Tuncel KURTİZ - Hesaplaşmak

    HESAPLAŞMAK * Sen kendin için yalvarırsın, ben sevdiklerim için. * Her şey kurşun olur sıkarsın kendi içine, Sevdiğini öldüren herkes bilir bunu * Sen adamlarına öldürmeyi öğrettin, ben ise ölmeyi. * İnsan bir gün gırtlaklayacağı tavuğu sevmeye kalkarsa, aç kalır! * Oyunun sonunda her yol...
  17. R

    Tuncel KURTİZ - Aile

    AİLE * Sana ne öğrettim kızım! Ailene güven, başkasına değil. * Ağaç ta, sen ve ben gibi nefes alması lazım.Yakın çatarsan onları nefes alamaz. * Ailen olmadan kolay hedefsin düşmanlarına. * Aileden biri ayrıldığında, yüzünü unutsan da, sesi kalır seninle. Yinede devam eder seninle...
  18. R

    Tuncel KURTİZ - Sadakat

    SADAKAT * Sadakat, başkası istedi diye hain olmak değilmiş. Sadakat; kendine sadık kalmakmış. * Sadakat ne menem şeydir bu sadakat? * Sadakat sır saklamak mıdır? Sessiz kalmak mıdır? Kıyametin kopacağını bile bile. * Sadakat ya birine doğru koşmaktır, ya birinden kaçmaktır sadakat erdem...
  19. R

    Buğulu Cam

    Cevap: Buğulu Cam Sizin yaptığınız gider, benim anca hoşuma gider..
  20. R

    Düşün ki O Bunu Okuyacak?

    Cevap: Düşün ki O Bunu Okuyacak? Etme eşşekle tez muhabbet küstürürsün, silme oranı buranı cam kırığıyla kestirirsin ..
Üst Alt