Arama sonuçlarınız

  1. M

    Hadi com.lu konuşalım :D

    Cevap: Hadi com.lu konuşalım :D size Yalan BorcumYok.Com :D
  2. M

    Hadi com.lu konuşalım :D

    Cevap: Hadi com.lu konuşalım :D EvlendikBiz.Com :)
  3. M

    SSI Rehberi

    Cevap: SSI Rehberi Bilgi İçin Tşkler xsD Kardeşim Emeğine Yüreğine Sağlık
  4. M

    Ne Zaman Evleneceksiniz??

    Cevap: Ne Zaman Evleneceksiniz?? Teşekkür Ederiz :)
  5. M

    İtiraf Ediyorum :

    Cevap: İtiraf Ediyorum : İtiraf Ediyorum ( Cok Aşıqım ) :)
  6. M

    Ne Zaman Evleneceksiniz??

    Cevap: Ne Zaman Evleneceksiniz?? Az Kaldı Yakında Cok Yakında Hemide :)
  7. M

    NF Karalama Defteri

    Cevap: NF Karalama Defteri Haklısın Ünal Kardeş
  8. M

    Proxy Listesi Son Güncelleme 20.05.2013

    Cevap: Proxy Listesi Son Güncelleme 20.05.2013 tşkler bilgilendirme için.
  9. M

    Nesini Beğendin? Nick -Avatar -İmza

    Cevap: Nesini Beğendin? Nick -Avatar -İmza Imza..
  10. M

    Huzurumsun

    Cevap: Huzurumsun Belki de anlayamadın… Ruhumun sevgine, Bedenimin sıcaklığına, Nefes gibi muhtaç olduğunu… Kırdın çiçek açan dallarımı Döktün daha körpeyken yapraklarımı Gelmeden gittin… Başlamadan bittin sen…
  11. M

    Huzurumsun

    Cevap: Huzurumsun AL BU DA BENDEN KAPAK OLSUN SANA::)) Sensizlik buz gibi suyla yıkıyor içimi… Dünya ne kadar genişse içim o kadar dar… Artık ne yaşamak için bir umudum… Ne de ölmek için bir nedenim var… Sevmiştim seni kara sevdam… Hem de görmeden, sevmiştim ölesiye…...
  12. M

    Huzurumsun

    Cevap: Huzurumsun SÖYLE GÜLÜM... Sen böyle nedensiz gidersen benden… Tutar ben de kendimden giderim… “susmak” dendiğinde hep içim kanıyor ama… İstersen susarak sana “seni seviyorum” derim… Dayanılmaz suskunluğun öyle sağır etti ki beni… Hadi sustur artık bu suskunluğu… sustur ne...
  13. M

    Huzurumsun

    Cevap: Huzurumsun Sen bana gitmeleri ezberletin de… Ben sana kalmayı hiç öğretemedim… Sen benim için güzeller güzeliydin… Onun için ben sana meleğim dedim… Sen gidince bir daha biz diyemedim… Yokluğunla kala kalan hep ben oldum… Şimdi yüreğimde hüzün kokusu var… Sensizliğe ağıtlar...
  14. M

    Huzurumsun

    Cevap: Huzurumsun KEŞKE SEN DE BENİM GİBİ SEVMEYİ BİLSEYDİN:(( Elveda mıydı o hüzünlü gülümsemen?... Yoksa son gelişinin adı mıydı gitmek?... Ben senin için aşka bile katlanmıştım… Reva mıydı beni acılara terk etmek?... Keşke sen de benim gibi sevmeyi bilseydin… Gitmeyi bildiğin gibi...
  15. M

    Huzurumsun

    Cevap: Huzurumsun Ahmet-K & Ekin Yelboğa - 14 Şubatta Sen Gibi Hoşçakallar Ülkesi 2013 - YouTube
  16. M

    NF Karalama Defteri

    Cevap: NF Karalama Defteri Bizde Karalıyalım Dedik Müsadenizle :) HANİ SENİ O İLK GÖRDÜĞÜM... Hani seni o ilk gördüğüm göz göze geldiğimiz an var ya… Efsunlu bir aşk rüzgarıyla dalgalandı gönül sularım… O an istedim ki; hiç durmasın bu mutluluk fırtınaları Hiç bitmesin, asla bitmesin...
  17. M

    Hira Nasil Bilirsiniz ??

    Cevap: Hira Nasil Bilirsiniz ?? Tanımıyorum :) Yorum Yapamıcam Özür Dilerim :)
  18. M

    Merhabalar / Hoşçakallar

    Cevap: Merhabalar / Hoşçakallar S.a N-F Nasılsınız :)
  19. M

    Markette 2 dakikalığına herşey bedava olsa ilk ne alırdınız?:)

    Cevap: Markette 2 dakikalığına herşey bedava olsa ilk ne alırdınız?:) Parliament Alırdım Sonra Saklardım Damla İçmeme Kızıyorda :(
  20. M

    Huzurumsun

    Cevap: Huzurumsun Aşkımdan Gelen Bir Mesaj Yazmak İstedim :) 11:36 Aşkım Nerdesin 11:38 Aşkım Ordamısın 12:00 Hayatım Duyuyormusun 12:02 Bebeğim Daha Uyuyormusun 12:04 Lan Cevap Versene Deli Edme Beni :) Evet Damla Hanımın Mesajıdır :)
Üst Alt