A Assembly wmzilla.com Üye 6 Ağu 2012 #1 2004 yılında bu oyunu başka bir forumda oynadığımı hatırlıyorum. Çok nostaljik, klasik bir oyundur. Hadi başlayalım.
2004 yılında bu oyunu başka bir forumda oynadığımı hatırlıyorum. Çok nostaljik, klasik bir oyundur. Hadi başlayalım.
inforesim wmzilla.com Üye 6 Ağu 2012 #11 Kobra_fighterTR' Alıntı: Hiç traderi yok, bann. Genişletmek için tıkla ... Seninde yok bann
Kobra_fighterTR wmzilla.com Üye 6 Ağu 2012 #12 inforesim' Alıntı: Seninde yok bann Genişletmek için tıkla ... traderini kıskandım bann
Çağrı wmzilla.com Üye 6 Ağu 2012 #13 Kobra_fighterTR' Alıntı: traderini kıskandım bann Genişletmek için tıkla ... dil çıkardı ban
inforesim wmzilla.com Üye 6 Ağu 2012 #15 Kobra_fighterTR' Alıntı: Gülümsedi bann Genişletmek için tıkla ... Nefes aldın ban
F Fybii wmzilla.com Üye 6 Ağu 2012 #16 inforesim' Alıntı: Nefes aldın ban Genişletmek için tıkla ... Bot konusunda bize heyecan yaşatmıştın, ban
inforesim' Alıntı: Nefes aldın ban Genişletmek için tıkla ... Bot konusunda bize heyecan yaşatmıştın, ban